جلسه "نوبل دین"، گزارش سفر تحقیقاتی جناب آقای دکتر رسولی پور به آمریکا برگزار شد.

جناب آقای دکتر رسولی پور، ریاست محترم دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، که سال پیش به عنوان استاد برتر دانشگاه در روابط بین الملل شناخته شدند، امسال در سفری تحقیقاتی که به آمریکا داشتند در جلسه گفتگوی بین ادیانی درباره "کرامت انسان" در دانشگاه نوتردام شرکت کردند که خود ایشان برگزار کننده و مدیر آن جلسه بودند (خبر کامل آن قبلا در همین سایت درج شده است)؛ سپس ایشان به دعوت بنیاد تمپلتون در مراسم اهدای جایزه این بنیاد به آلوین پلانتینگا، فیلسوف بزرگ فلسفه دین دانشگاه نوتردام، در شیکاگو شرکت کردند.

جناب اقای دکتر در جلسه ای که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی در مورخه 18 مهر برگزار شد، توضیحات مفصلی در این زمینه داده اند که شما می توانید فایل صوتی آن جلسه را در پایین همین صفحه دانلود کنید.

همچنین در مراسم اهدای جایزه "نوبل دین" مصاحبه ای از دکتر رسولی پور هم پخش شده است که این مصاحبه در مورد آلوین پلانتینگا با ایشان انجام شده بود، فیلمی در مورد پلانتینگا توسط بنیاد تمپلتون ساخته شده است که این فیلم در انتهای همین صفحه قابل دانلود است و در بخش انتهایی فیلم، قسمت کوتاهی از مصاحبه دکتر رسولی پور نیز آمده است.

ما برای جناب آقای دکتر رسولی پور، افتخارات و موفقیت های بیشتر را آرزومندیم.

لینک مربوط به اهدای جایزه تمپلتون در سایت دانشگاه نوتردام

دانلود فیلم مربوط به آلوین پلانتینگا ساخته بنیاد تمپلتون (شامل مصاحبه با دکتر رسولی پور در انتهای فیلم)

فایل های صوتی سخنرانی جناب آقای دکتر رسولی پور را در دانشکده ادبیات در تهران، به ترتیب زیر دانلود کنید:

فایل صوتی شماره 1

فایل صوتی شماره 2