کتاب «کتابشناسی تحلیلی ادبیات داستانی» منتشر شد

کتاب­شناسی تحلیلی ادبیات داستانی، تألیف دکتر محمد پارسانسب، استاد گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه انتشار یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب­شناسی تحلیلی ادبیات داستانی، دستاورد طرحی پژوهشی است که در فاصلۀ سال­های 1389 تا 1394 در معاونت پژوهشی دانشگاه خوارزمی به اجرا درآمده­است. این کتاب در ردیف کتاب­شناسی­های تحلیلی و تخصصی فارسی جای می­گیرد که بیش از یکصدوپانزده عنوان از کارآمدترین کتاب­های مترجَم و تألیفیِ فارسی در حوزۀ ادبیات داستانی را با رویکردی انتقادی مورد ارزیابی و معرفی قرار می­دهد. کتاب­شناسی تحلیلی ادبیات داستانی، در پنج فصل اصلیِ «کلیّات مسائل ادبیات داستانی»، «نظریّه­ها و رویکردها»، «کارگاه و نقد داستان»، «تاریخچه و نقد ادبیات داستانی»، و «فرهنگ­ها و کتاب­شناسی­ها»، تدوین یافته­است. دو فصل پایانی، فهرستی کتاب­شناختی از مهم­ترین مقالات و پایان­نامه­های عرصۀ ادبیات داستانی فارسی، و فهرستی از مقالات مربوط به بیست­ودو تن از نویسندگان نامدار معاصر را عرضه می­کند. پایان­بخش کتاب، نمایۀ موضوعی جامعی است که علاوه بر عرضۀ اطلاعات مرسوم، دربردارندۀ فهرستِ فهرست­های مندرجات کلّیۀ منابع معرّفی­شده در کتاب نیز هست و از این حیث، راهنمای مناسبی برای جویندگان منابع معتبر در موضوعات خاص تواند بود. تمامی پژوهشگران، دانشجویان و علاقه­مندان حوزه­های داستان­پژوهی، تاریخ ادبیات داستانی ایران و جهان، مکاتب و سبک­های داستانی، و نقدونظریه­های داستان و رمان، مخاطبان اصلی این اثر هستند.

کتاب­شناسی تحلیلی ادبیات داستانی، در پاییز 1394، از سوی انتشارات دانشگاه خوارزمی، در یک­هزار نسخه و با بهای 300000 ریال، منتشر گردیده­است.