کتاب "صدای زمانه" دکتر عسگر عسگری، نامزد دریافت جایزه‌ی ادبی جلال آل احمد در بخش نقد ادبی

کتاب "صدای زمانه" اثر مشترک دکتر عسگر عسگری حسنکلو استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه خوارزمی و همسرشان خانم کارولینا راکوویتسکا عسگری استادیار زبان فارسی دانشگاه کراکوف لهستان، نامزد دریافت جایزه‌ی ادبی جلال آل احمد در بخش نقد ادبی شد.

اسامی هیئت داوران و ۵ نامزد راه‌یافته به مرحله‌ی نهایی داوری بخش نقد ادبی دهمین دوره‌ی جایزه‌ی جلال آل‌احمد اعلام شد.

بر این اساس اسامی نامزدهای این بخش از این جایزه به شرح زیر است:

«داوود عمارتی نیک‌مقدم»، برای کتاب «بلاغت (از آتن تا مدینه)» از انتشارات هرمس.

«محمود نیکبخت» برای کتاب «بوطیقای بوف کور» انتشارات گمان.

«حسین صافی پیرلوجه» برای کتاب «درآمدی بر تحلیل انتقادی گفتمان روایی» انتشارات نی.

«عسگر عسگری حسنکلو» و «کارولینا راکوویتسکا عسگری» برای کتاب «صدای زمانه» انتشارات اختران

«سیدمهدی زرقانی» و «محمودرضا قربان‌صباغ»، برای نگارش کتاب «نظریه ژانر» انتشارات هرمس.

سرور مولایی، امیرعلی نجومیان و علیرضا نیکویی داوری بخش نقد ادبی دهمین دوره جایزه جلال آل احمد را به عهده داشتته اند.

اختتامیه‌ی دهمین جایزه جلال آل‌احمد، عصر روز شنبه شانزدهم دی‌ماه، به همت  بنیاد شعر و ادبیات داستانی در تالار وحدت تهران برگزار خواهد شد.

به این زوج فرهیخته، صمیمانه شادباش می‌گوییم و برایشان آرزوی توفیق روزافزون داریم.