ورود به پنل کاربری

سفر 6 نفر از اعضای هیات علمی دانشکده به دانشگاه اینالکو پاریس

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۸ |
سفر پنج نفر از اعضاء هیئت علمی دانشکده ادبیات وعلوم انسانی (دکتر حبیب الله عباسی، دکتر بیژن زارع، دکتر فاطمه جواهری، دکتر صغری فلاحتی، و خانم دکتر فاطمه پرچکانی) به کشور فرانسه به همراه آقای دکتر رسولی پور رئیس این دانشکده در تاریخ  13-17 اسفندماه سال جاری انجام شد. این سفر به منظور شرکت در نشستی تحت عنوان "متن های بدون مرز" در دانشگاه اینالکو پاریس به همت خانم دکتر فاطمه پرچکانی، عضو هیات علمی گروه زبان و ادبیات عربی از دانشگاه خوارزمی، و پرفسور صبحی بستانی از دانشگاه اینالکو، ترتیب داده شده بود.
در این همایش که بر اساس تفاهم نامه میان دانشگاه خوارزمی و دانشگاه اینالکو (زیرمجموعه دانشگاه سوربن) صورت گرفت، همکاران اعزامی دیدگاههای خود را درقالب سخنرانی مطرح کردند که مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفت. علاوه بر این، طی گفتگوهایی که در حاشیه کنفرانس صورت پذیرفت، فرصت مناسبی برای تبادل نظر بین تیم ایرانی و سایر مهمان ها و میزبان فراهم آمد. همچنین با برخی از ایرانیان عضو هیئت علمی دانشگاه های فرانسه شرکت کننده در این همایش گفتگوهایی جهت بسط همکاری های بین المللی دانشکده ادبیات و علوم انسانی و دانشگاه انجام شد.
درحاشیه همایش براساس هماهنگی قبلی با آقای علی احمدسعید إسیر معروف به آدونیس شاعرنامدارجهان عرب که برخی از آثار وی توسط همکار ارجمند آقای دکتر حبیب الله عباسی، استاد گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی ترجمه شده، ملاقاتی انجام شد.

همچنین دکتر رسولی پور با معاون بین الملل دانشگاه اینالکو، جهت گسترش همکاریهای بین دانشگاهی نشستی داشتند؛ و ضمن اعلام برنامه های جشن یکصدسالگی تاسیس دانشگاه خوارزمی، ایشان و رئیس دانشگاه اینالکو را برای شرکت در نشست ماه دسامبر ۲۰۱۸ با حضور برخی از روسای دانشگاههای صد ساله جهان در تهران دعوت کردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 535 بار   |   دفعات چاپ: 109 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر